Una persona ha mort en un accident laboral aquesta tarda de divendres a Vilamaniscle. El fet s'ha produït quan s'ha enfonsat una part del sostre d'un edifici d'apartaments que s'estava construint al municipi. L'accident ha deixat també dues persones ferides, que han sigut traslladades a l'Hospital de Figueres.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a un quart de cinc de la tarda. Han enviat cinc dotacions i han localitzat tres treballadors afectats, un d'ells ha mort. El servei s'ha donat per finalitzat passades les sis.

Eren les quatre i quart de la tarda quan els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres han rebut l’avís d’adreçar-se fins unes obres en construcció d’uns apartaments de la població de Vilamaniscle, situades al carrer Suro Gros, ja que s’havia esfondrat part de l’edificació.

Per causes que ara s’investiguen, s’hauria enfonsat el sostre d’una primera planta de l’estructura d’un dels apartaments en construcció atrapant tres treballadors a sota.

De resultes de l’enfonsament un dels treballadors, de 27 anys, ha resultat mort i dos més han quedat ferits, un d’ells lleu. El ferit de més gravetat, amb alguna fractura, ha estat traslladat fins l’hospital de Figueres per ser atès.

L'Ajuntament de Vilamaniscle ha fet un breu comunicat públic per expressar el dol de tot el poble per aquesta pèrdua.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Figueres, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.