Els Mossos d'Esquadra van detenir el dijous 28 d'octubre una parella – un home de 21 anys i una dona de 18- per cultivar marihuana en un pis que ocupaven il·legalment a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Els arrestats punxaven la llum i tenien la plantació distribuïda en dues habitacions de l'immoble. Gràcies a l'avís d'un ciutadà, els Mossos van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació interior de marihuana en un pis del carrer Florència de Santa Coloma de Gramenet.

Els investigadors van comprovar que en aquest habitatge, que es trobava ocupat en aquell moment, s'estava fent un consum elèctric desmesurat i fraudulent, compatible amb l'existència d’un cultiu de marihuana interior.

La investigació va culminar el 28 d'octubre amb l'entrada a l'immoble investigat, ordenat pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Santa Coloma de Gramenet. Els agents van localitzar una plantació de marihuana que ocupava les dues habitacions del pis i que tenia la infraestructura per mantenir el seu cultiu.

Els agents van decomissar 9 quilos de cabdells de marihuana i van detenir un home i una dona, que cuidaven la plantació i que vivien al lloc. Pel que fa al local, tècnics de la companyia subministradora d'electricitat van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament.Els dos detinguts van quedar en llibertat, pendents de ser citats pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Santa Coloma de Gramenet.