Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys i veí de Figueres com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Va passar el 8 de febrer a Boadella i les Escaules arran d'una investigació per un robatori que es va produir la matinada del 9 d'octubre de l'any passat en un taller mecànic de la capital de l'Alt Empordà. El propietari va denunciar els fets a la policia. Els lladres van entrar forçant una finestra del local i, un cop dins, van endur-se eines especials, ordinadors portàtils i de diagnosi i moltes llaunes d'oli.

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra va aconseguir descobrir la identitat d'un dels responsables del robatori i el van detenir el 8 de febrer. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut, de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Figueres té consten antecedents per fets similars. El 9 de febrer va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar la posada en llibertat.