Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home, de 25 anys i de nacionalitat andorrana, per circular amb excés de velocitat per l'AP-7 a l'Alt Empordà. Els fets van passat el 25 de setembre quan en un control d'identificació de matricules estrangeres per sancionar que s'havia muntat a l'autopista a Bàscara van detectar un vehicle, amb plaques del Principat d'Andorra, a qui constaven tres denúncies pendents. Totes tres eren per sobrepassar el límit de velocitat a la carretera C-1412, als termes de Biosca, Copons i Prats del Rei (Anoia). Els agents van aturar el cotxe i li van notificar al conductor les denúncies. Després de pagar 350 euros va continuar la marxa. Poc després, una patrulla radar mòbil el va interceptar en un control a l'AP-7 a Garrigàs quan circulava a 166 km/h. La policia no el va poder aturar i, deu minuts després, un cinemòmetre dinàmic el va tornar a enxampar a 155 km/h.

En aquesta ocasió, els agents el va poder aturar i li van notificar les dues noves infraccions, que ascendien a 300 euros. El conductor va abonar l'import i va poder continuar la marxa.

Els mossos demanen als usuaris que no abaixin la guàrdia, que extremin la prudència en la conducció i recorden que s'han de respectar els límits de velocitat