La turista va ingressar després de caure a terra i donar-se un cop quan un lladre li va robar la bossa de mà amb una estrebada al barri de Sants, a la confluència de la Gran Via de Carles III amb l'avinguda Madrid. Els Mossos d'Esquadra busquen ara els responsables del robatori, que són dues persones i van fugir en una motocicleta robada, segons han confirmat a l'ACN. Des que la dona va ingressar el seu estat de salut va empitjorar fins que va morir quatre dies després.

La turista, que anava a passar tres dies a Barcelona amb dos familiars, havia arribat aquell mateix dia, segons diverses informacions publicades. Els fets van passar divendres al matí, quan un home va baixar de la moto i va intentar robar-li la bossa de mà. La dona va caure tot intentant que no li robessin, fins que va caure. El lladre va fugir amb el seu còmplice a la moto. Una ambulància va traslladar la dona a l'Hospital Clínic.

A partir de dimarts la turista va empitjorar fins que va entrar en estat de coma i, a les tres de la tarda de dimarts, va morir.

Fins al moment els Mossos ja han pogut esbrinar el model de la motocicleta robada amb la qual van fugir els lladres després de cometre el robatori per estrebada.