Aquestes dues noies ingressaran a presó preventiva per ser les presumptes responsables de fer desaparèixer l'arma del crim. Pel que fa als tres nois detinguts, se'ls acusa de suposat homicidi. Un d'ells queda en llibertat amb càrrecs per haver-se presentat voluntàriament a la comissaria del CNP i als altres dos, entre els quals hi ha el presumpte autor del crim, se'ls ha ordenat presó. La víctima va morir la matinada de diumenge passat després d'una baralla.

nois implicats les van recollir i les van portar cap a Reus. Allà van intentar entrar en un local nocturn del passeig Pere Mata però no els haurien deixat entrar. A l'alçada de la caserna de la Guàrdia Civil, que es troba al mateix passeig, la víctima s'hauria creuat amb els acusats i va fer un comentari cap a una de les noies. Aquesta és la versió que, segons l'advocat, ha donat l'acompanyant del presumpte autor material de la ganivetada durant la declaració, ja que el presumpte agressor estaria sota els efectes de substàncies estupefaents i no se'n recorda dels fets.

En aquest moment, es va produir una persecució des del punt on la víctima es va trobar amb els agressors, fins la cantonada del passeig Pere Mata amb el carrer Ample, just davant de La Palma, on hauria tingut lloc la ganivetada enmig d'una pallissa a la víctima. Després de l'incident, l'agressor va demanar a les tres noies que es quedessin amb l'arma del crim. Dues d'aquestes, van decidir llançar el ganivet a la platja dels Capellans de Salou el dilluns següent de l'agressió. El tercer home implicat en els fets suposadament s'hauria afegit amb el grup una vegada a Reus.

Després de les declaracions davant la jutgessa titular del jutjat número 3 de Reus, la jove que no va participar en el llançament de l'arma queda en llibertat així com el jove que diumenge es va presentar a la comissaria del Cos Nacional de Policia per relatar els fets, tot i que aquest hauria agredit a la víctima després de produir-se l'apunyalament, tal i com apunta l'advocat. Els altres dos noies i les dues noies queden en previsió preventiva fins a la celebració del judici. Als tres detinguts se'ls acusa d'homicidi i a les tres noies d'encobriment.