Coincidint amb la celebració del Dia Europeu del Càncer de Pell, que tindrà lloc dissabte, la Fundació Roses Contra el Càncer posa en marxa la Campanya Audiovisual La Prevenció, La Millor Lluita.

Dijous als Cinemes Roses (Gran Via Pau Casal, 250) s'ha presentat l'Spot de la Campanya amb el que la Fundació vol recordar a la gent, sobretot al més joves, la importància de la prevenció per a evitar el Càncer de Pell.?A partir d´aquest dijous, l´anunci de la Campanya es projectarà als Cinemes Roses i la Fundació farà la màxima difusió entre els mitjans de comunicació audiovisuals i xarxes socials.

El sol és un bon aliat per a la salut, però l´exposició excessiva, especialment sense la protecció adequada, augmenta el risc de desenvolupar càncer de pell. És molt important protegir els nens i joves atès que la seva pell és més sensible a la radiació ultraviolada.?Encara que el melanoma és un dels càncers menys freqüents, és el càncer que està?augmentant més en els últims anys. ?Tal com ens informa el Nou codi Europeu contra el Càncer, alguns càncers es poden evitar, i la salut en general pot millorar si s´adopta un estil de vida saludable. Aquest codi ens recomana la utilització de protecció solar i la no utilització del sol artificial.

Per a més informació sobre la Campanya de prevenció poden trucar al 972 15 12 95.