Segueix-nos a les xarxes socials:

'Preguntes freqüents' recorda els últims dies de vida de Salvador Dalí

Aquest dissabte, a les 22.05, i a TV3,el programa de Cristina Puig tractarà la figura del geni figuerenc

'Preguntes freqüents' recorda els últims dies de vida de Salvador DalíFAQS TV3

El programa de TV3 'Preguntes freqüents', presentat per Cristina Puig, tractarà aquesta nit, a partir de les 22.05 h, els últims dies de la vida de Salvador Dalí amb la directora dels museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí, Montse Aguer.

El periodista Ramon Rovira, que li va fer una de les últimes entrevistes a Catalunya Ràdio, explicarà com van ser els últims dies de la vida del geni figuerenc. 30 anys després de la trobada entre periodista i artista, l'entrevista s'ha pogut recuperar. A Aguer i Rovira, els acompanyarà el cronista Lluís Permanyer, que va entrevistar el pintor en diverses ocasions.

Dalí, entre moltes altres temàtiques

A banda de Dalí, al programa es tractaran altres temes. Per això, al 'Preguntes Freqüents' d'aquesta nit també hi serà la periodista Mercedes Milà, i s'explicarà la història de Pere Asensio i Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments. Una fotografia d'ells dos asseguts davant els antidisturbis s'ha fet viral com a exemple de la lluita veïnal. Al FAQS, s'hi afegirà Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona.  

A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés, i els periodistes Àlex Cubero, Pilar Velasco, Jordi Panyella i Iva Anguera.  

L'actuació musical anirà a càrrec de Manu Guix, que interpretarà la cançó "Com dues gotes d'aigua". 

Prem per veure més contingut per a tu