Segueix-nos a les xarxes socials:

HBO prepara una segona temporada de 'Big Little Lies'

El director de la sèrie protagonitzada per Nicole Kidman i Reese Witherspoon s'oposa, de moment, als plans de la cadena

HBO prepara una segona temporada de 'Big Little Lies'Arxiu

Bones notícies per als fans de 'Big Little Lies'. El drama de la HBO protagonitzat per Nicole Kidman i Reese Witherspoon "tindrà" una segona temporada després de destapar-se com una de les millors estrenes de la cadena de televisió per cable en aquesta temporada de sèries.

Així ho ha anunciat a TVLine el mateix president de Programació d'HBO, Casey Bloys, revelant que li va demanar al guionista Liane Moriarty "que es posés mans a l'obra" amb una història potent per a una segona temporada i prometent que "serà molt curiós veure el que se li ocorre ".

Negativa del seu director

Les líders del genial elenc femení de 'Big Little Lies', Kidman i Whiterspoon, han expressat, les dues, l'interès per mantenir viva la sèrie, però el director i productor Jean-Marc Vallée, que va dirigir tota la primera temporada, serà un os dur de rosegar per convèncer-lo de tornar-se a posar darrere de les càmeres, després d'afirmar contundentment:

"De cap manera. No hi ha cap raó per fer una segona temporada. Es suposava que era un projecte d'una temporada i està acabat de manera que l'audiència pugui imaginar el que passa".

Per la seva banda, Bloys espera que la fama i el talent de Kidman i Whiterspoon tornin a atraure a Vallée per tornar un cop més a l'aclamat drama televisiu: "Sé el que ell va dir, però Nicole i Reese poden ser molt persuasives. Primer hem de veure el material i si val la pena, i, llavors, tindrem una conversa amb els directors ".

Prem per veure més contingut per a tu