Bones notícies per als fans de 'Big Little Lies'. El drama de la HBO protagonitzat per Nicole Kidman i Reese Witherspoon "tindrà" una segona temporada després de destapar-se com una de les millors estrenes de la cadena de televisió per cable en aquesta temporada de sèries.

Així ho ha anunciat a TVLine el mateix president de Programació d'HBO, Casey Bloys, revelant que li va demanar al guionista Liane Moriarty "que es posés mans a l'obra" amb una història potent per a una segona temporada i prometent que "serà molt curiós veure el que se li ocorre ".

Negativa del seu director

Les líders del genial elenc femení de 'Big Little Lies', Kidman i Whiterspoon, han expressat, les dues, l'interès per mantenir viva la sèrie, però el director i productor Jean-Marc Vallée, que va dirigir tota la primera temporada, serà un os dur de rosegar per convèncer-lo de tornar-se a posar darrere de les càmeres, després d'afirmar contundentment:

"De cap manera. No hi ha cap raó per fer una segona temporada. Es suposava que era un projecte d'una temporada i està acabat de manera que l'audiència pugui imaginar el que passa".

Per la seva banda, Bloys espera que la fama i el talent de Kidman i Whiterspoon tornin a atraure a Vallée per tornar un cop més a l'aclamat drama televisiu: "Sé el que ell va dir, però Nicole i Reese poden ser molt persuasives. Primer hem de veure el material i si val la pena, i, llavors, tindrem una conversa amb els directors ".