Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3

Un Merlinari per a la tercera temporada de 'Merlí'

La nova tanda de capítols es començarà a rodar el 24 d'abril

Un Merlinari per a la tercera temporada de 'Merlí'TV3

La tercera temporada de ‘Merlí’ tindrà un Merlinari, un espai físic construït expressament per on estan passant joves de Batxillerat per explicar què pensen sobre temes que els afecten i que formen part del contingut de la sèrie. El Merlinari recorrerà una dotzena d’instituts de tot Catalunya.

El Merlinari és un espai d’opinió, de reflexió, d’expressió i de llibertat, que també tindrà una versió digital, creada a partir de les converses dels mateixos joves a Instagram. Allí es parlarà de temes com #institut, #amics, #pares, #postureig, #sexe, #festa, #futur o #rebel·lia.

Començant la feina l’última setmana de març, el Merlinari ja s’ha plantat a Sabadell i Granollers, on s’han entrevistat uns 25 joves que, sols o en parella, ja hi han dit la seva. En properes setmanes el Merlinari es traslladarà a Tortosa, Tarragona, Girona, Lleida i l’Hospitalet de Llobregat.

Tot plegat donarà lloc a un programa de 25 minuts en format ‘docutainment’, d’emissió setmanal, i que inclourà altres continguts com el 'making of' de la tercera temporada i entrevistes als actors.

La nova tanda de capítols de ‘Merlí’, la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d’Héctor Lozano i direcció d’Eduard Cortés, es començarà a rodar el 24 d’abril.

Prem per veure més contingut per a tu