La tercera temporada de ‘Merlí’ tindrà un Merlinari, un espai físic construït expressament per on estan passant joves de Batxillerat per explicar què pensen sobre temes que els afecten i que formen part del contingut de la sèrie. El Merlinari recorrerà una dotzena d’instituts de tot Catalunya.

El Merlinari és un espai d’opinió, de reflexió, d’expressió i de llibertat, que també tindrà una versió digital, creada a partir de les converses dels mateixos joves a Instagram. Allí es parlarà de temes com #institut, #amics, #pares, #postureig, #sexe, #festa, #futur o #rebel·lia.

Començant la feina l’última setmana de març, el Merlinari ja s’ha plantat a Sabadell i Granollers, on s’han entrevistat uns 25 joves que, sols o en parella, ja hi han dit la seva. En properes setmanes el Merlinari es traslladarà a Tortosa, Tarragona, Girona, Lleida i l’Hospitalet de Llobregat.

Tot plegat donarà lloc a un programa de 25 minuts en format ‘docutainment’, d’emissió setmanal, i que inclourà altres continguts com el 'making of' de la tercera temporada i entrevistes als actors.

La nova tanda de capítols de ‘Merlí’, la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d’Héctor Lozano i direcció d’Eduard Cortés, es començarà a rodar el 24 d’abril.