Segueix-nos a les xarxes socials:

No descarta "renunciar-hi"

Sallent: "El futbol ens interessa però a preus assumibles"

El director de TVC afirma que caldrà defensar una oferta esportiva "de primera línia" en totes les categories

El director de TVC, Eugeni Sallent, ha afirmat en una entrevista a l'ACN que el futbol de primera divisió "li interessa" però que caldrà tenir-lo a uns preus "assumibles" perquè sinó hi hauran de renunciar. Per Sallent, el futbol i el bàsquet ofereixen a l'audiència la proximitat dels equips catalans i compleixen l'objectiu d'aconseguir "el màxim d'audiència". "L'esport és un gran espectacle que connecta amb molts catalans", ha precisat, i per això considera que en la negociació amb la Lliga de Futbol Professional hi seran presents els equips de segona A i B. "És evident que la partida de drets esportius és important i hem de veure com defensem una oferta esportiva de primera línia", ha conclòs.

Quant a la Fórmula 1, Sallent considera que és un espectacle que també "agrada molt" als catalans. "Cada esport compleix un rol i un objectiu", ha insistit en una entrevista a l'ACN.

El director de TVC ha precisat que tenen signades tres temporades més de Champions League, una més de Fórmula 1 i que estan negociant els drets de l'ACB i l'Eurolliga. Així mateix, mantenen l'aposta pels equips de segona divisió A i B i no només "anar pel futbol de primera divisió".

Prem per veure més contingut per a tu