El 14 de març farà 30 anys de l'accident d'avioneta que va acabar amb la vida del director de 'El hombre y la Tierra', Félix Rodríguez de la Fuente, i RTVE dedicarà com a homenatge a la seva trajectòria una programació especial. Així, Televisió Espanyola tornarà a emetre a partir d'aquest dilluns el llegendari programa de reportatges sobre fauna ibèrica que va llançar a la fama mundial al naturista espanyol als anys 70.

Rodríguez de la Fuente va ser un dels més importants protagonistes de la història de la televisió que va morir fa 30 anys a Alaska, el 14 de març de 1980, mentre realitzava un dels seus documentals sobre fauna i naturalesa.

Per homenatjar-lo, La 2 emetrà la mítica sèrie 'El hombre y la Tierra', una producció realitzada entre el 1975 i el 1980. Aquest programa s'emetrà remasteritzat amb una qualitat molt millorada d'imatge i so, a partir d'aquest dilluns a les 19.00 hores i de dilluns a divendres a La 2.

A més, Ràdio 5, de RNE, també commemora el 30 aniversari de la mort del naturalista, amb l'emissió des de març d'una sèrie de reportatges, a partir de la recuperació del programa 'Objetivo: salvar la naturaleza' en el qual va col·laborar Rodríguez de la Fuente. L'espai recuperarà la veu de l'ecologista i estarà presentat per Joaquín Araujo, que s'encarregarà d'explicar i portar a l´actualitat els temes mediambientals, des de l'evolució del panorama de la protecció a la Natura ibèrica passant per altres temes com els incendis forestals, la contaminació o l'agricultura. A més d´Araujo, també participaran experts i amics del naturalista.

De la mateixa manera, la web 'www.rtve.es' dedicarà, també, una secció especial a Félix Rodríguez de la Fuente a www.rtve.es / felix, on s'emetran tots els programes de El hombre y la Tierra' i nombrosos reportatges realitzats pel mateix Félix.