Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Can Martí, la carnisseria artesana de sempre

L’establiment del carrer Besalú de Figueres ofereix productes de proximitat de qualitat garantida

Can Martí, la carnisseria artesana de sempreBorja Balsera

Arriben les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, també és temps de trobades d’amics, famílies i grups per a fer àpats singulars en bona companyia. Tenir a mà carn i embotits de confiança és la millor manera de garantir una celebració completa, com també passa en el consum del dia a dia. Per això cal confiar en establiments artesans com la carnisseria i xarcuteria Can Martí de Figueres, la qual ofereix als seus clients carn de qualitat, molt variada i de proximitat.

A Can Martí del carrer Besalú hi trobareu carn de vedella, xai, porc o pollastre per fer les millors barbacoes amb l’arribada del bon temps. L’empresa també elabora tota mena de preparats de carn fresca, com hamburgueses, botifarres, enfilats, xoriços i un llarg etcètera.

El xai que venen és de pastor, del mas la Pujada de Llers, i la vedella i el porc són de les millors granges de la comarca.

També disposen d’una gran varietat d’embotits cuits, curats, ibèrics i tota classe de pernils, així com d’un gran assortit de formatges. L’empresa va ser fundada l’any 1986 per la família Giró Oriol i, durant aquests anys, Carns i Embotits Can Martí ha estat sempre al servei de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà, donant el millor servei, sigui amb la qualitat dels seus productes o el tracte amb els clients, per tal d’aconseguir la seva confiança.

Alguns dels productes més representatius són el porc Duroc –un encreuament entre el porc de pagès i el porc ibèric–, el porc ibèric, el pollastre de pagès, les hamburgueses –tant de pollastre amb vegetals o les de vedella amb sal i pebre o amb ceba–, i botifarres crues, ibèriques, picants o dolces. A Can Martí també elaboren diferents enfilats amb diverses classes de carn i adobats, tant xurrasco com ales o llom. A més de l’atenció presencial, també es pot fer la comanda per telèfon al 972 510 415 o per WhatsApp al 620 418 704.

Carnisseria Can Martí

Prem per veure més contingut per a tu