El Graner és un obrador d’embotits amb setze anys d’experiència i que sempre ha defensat, a capa i espasa, la importància de l’embotit de qualitat, de casa, de km 0. I és que tal com diu el carnisser Marcel Puigmal, «l’embotit és salut». En el seu establiment de Figueres ofereix tota la gamma de productes d’El Graner. «És un producte fonamental, i menjat amb mesura és tan bo com qualsevol carn cuita. Cada cop més tothom menja productes processats, i oblida els productes naturals, sense conservants», explica.

I és que l’embotit natural hauria de formar part del nostre dia a dia. Menjar productes de casa ajuda a recordar d’on venim. «Els nostres avantpassats s’havien alimentat amb productes fets a casa, i han gaudit d’una vida plena, sana», afegeix.

Amb aquesta idea en ment, El Graner els ofereix una selecció de productes de proximitat i per a tots els gustos. Amb la tècnica de grans professionals i amb la tecnologia necessària, aquest obrador ofereix una gran quantitat d’embotits cuits i assecats elaborats amb matèries de qualitat i de terres altempordaneses. En destaquen els embotits de pagès, el pernil dolç i el de gall dindi, els patés, o els embotits secs. D’aquests darrers predominen el fuet, la llonganissa, el llom o la panxeta, productes amb un segell indiscutible, i és que estan elaborats seguint tècniques ancestres.

Els productes artesanals d’El Graner es poden trobar a la Carnisseria Marcel Puigmal de Figueres i Carnisseria Can Tubau de Vilafant. Per a més informació, entreu al web www.elgraner.net.

El Graner

  • Adreça: avinguda Marignane, 22, Figueres, i carrer de Santa Llogaia, 13, Vilafant
  • Telèfon: 972 509 455 
  • Web: www.elgraner.net