Aquest 2021, el Restaurant Mas Cucut de Queixàs ha celebrat cinquanta anys d’història, cinquanta anys de cuina tradicional transmesa de pares a fills. Tot va començar amb la idea d’en Joan Planas d’obrir un restaurant de cuina de muntanya a Queixàs, un petit nucli del municipi de Cabanelles, el lloc on vivia i també va néixer. Havia treballat, ja de ben jove, primer a Cadaqués i, després, a Figueres. Eren els inicis del turisme estranger a la Costa Brava.

La idea va anar prenent forma i, finalment, ell i la seva dona Paquita Montcanut, van obrir les portes del nou establiment el 2 de juliol del 1971. De seguida es van fer un nom, gràcies a la cuina tradicional i les bones carns a la brasa que servien. Durant aquests anys, el Mas Cucut ha estat un lloc per a celebracions de tota mena a l’Alt Empordà i, també al pla de l’Estany i la Garrotxa.

El restaurant és reconegut per la seva bona cuina tradicional en un entorn agradable i ben comunicat

El 2005 es va reformar per complet el restaurant i en Jordi i en Jaume, fills d’en Joan i la Paquita, van agafar les regnes del negoci, amb ganes de mantenir el llegat i la idea inicial de la primera generació. Continuen oferint el mateix tipus de cuina que els pares, actualitzada i posada al dia, amb bons productes de mercat i les millors carns de la zona.

«Us volem desitjar unes bones festes a tots els nostres clients i amics. Que tingueu un Bon Nadal i que l’Any Nou, que és punt d’arribar, ens porti la normalitat que tots estem esperant. Tenim tota la informació per als sopars de Nadal de les empreses i el menú de Cap d’Any a la nostra pàgina web, mascucut.com, i a Intagram, @mascucut. Bones Festes i salut!», diu la família Planas Moncanut tot esperant retrobar-vos a taula.

RESTAURANT MAS CUCUT

ADREÇA: carretera de Besalú, km 53, de Queixàs (Cabanelles)

TELÈFON: 972 565 205

WEB: www.mascucut.com