El Només Garnatxa Blanca 2015 expressa l'esforç de Perelada per elaborar uns vins que reflecteixen, inequívocament al seu caràcter, les qualitats de la terra de la qual provenen.

Els estudis de mercat han demostrat que la Garnatxa Blanca és una varietat demandada i valorada pel consumidor, el qual mostra cada dia més interès per vins fets de raïms originaris de les zones on s'elaboren.

És per això que Perelada ha decidit continuar apostant per aquesta varietat, tant important a la zona, tal com va fer fa uns anys amb el llançament d'aquest monovarietal. Però ara renovant la seva imatge, molt més fresca i actual.

El nou Només Garnatxa Blanca 2015 és un vi complex i amb gran personalitat elaborat a partir de raïms que provenen de vinyes d'entre cinquanta i seixanta anys d'edat, nascudes a un terroir pedregós amb còdols.

Presenta un color groc pàl·lid amb reflexes verdosos. Aromàticament és molt intens, amb records de fruites dolces i amb unes fines notes especiades. En boca és equilibrat, fresc, rodó i envolupant. Llarg i persistent, agradable en el seu conjunt i amb una marcada personalitat varietal.