Buscar el més econòmic és tendència. En aquests temps de retallades i atur, afinar les despeses s'ha convertit en una necessitat per a la majoria. Però això no és motiu per no gaudir de les estones de lleure a bon preu, estalviant i, alhora, amb una qualitat acceptable.

Quan es vol planificar una trobada romàntica, el més habitual és fer una reserva en un bon restaurant, o en el lloc favorit de la parella. No obstant això, aplicant una mica d'imaginació, és possible tenir una cita molt agradable. L'altra persona valorarà l'esforç que suposa sortir-se del convencional i gaudirà de l'originalitat de la proposta.

Un dels plans més freqüents és sortir a sopar amb la parella, o amb algun amic o amiga. Si abans es feia amb més assiduïtat, la veritat és que ara per ara el costum ha deixat de ser-ho tant. No obstant això, encara és possible gaudir d'una vetllada agradable a baix cost.

Cadenes de menjar ràpid

D'un temps ençà apareixen ofertes d'establiments tipus franquícia oferint menjar a un cost realment baix. Pizzes, gelats, hamburgueses, patates i refrescos ... és possible fer-se amb alguns d'aquests plats o postres sense gastar massa. Alguns d'ells fins i tot surten gratis si es consumeixen acompanyats d'algun altre producte. Les ofertes, els regals i les promocions són constants en aquests negocis, que utilitzen variades tècniques de màrqueting per tal d'atreure clients. El problema? El bullici que de tan sols haver en els seus restaurants en les hores punta, amb cues interminables per fer-se amb un menú.

Restaurants barats

Hi ha l'opció d'usar els diferents cercadors d'internet per localitzar aquells locals que ofereixen sopars a bons preus. No és difícil trobar a més les webs dels propis negocis promocionant els seus serveis i ofertes. Sopar a base del menú que ofereix el mateix restaurant és també una possibilitat que ajuda a no desemborsar massa. I si no, sempre és possible fer un sopar romàntic a casa o en algun lloc íntim.

Sopar a casa

Evidentment, si sopem a casa, la despesa es veurà considerablement reduït. Però, amb unes senzilles idees, es pot planejar una nit molt especial.

Una d'elles és preparar la taula amb cura. Fer ús de detalls clau com unes espelmes, flors senzilles, són recursos molt eficaços i molt barats. També cal cuidar els detalls clau. Les espelmes, el xampany, flors, són típics tòpics que cal tenir en compte. No cal complicar-se molt amb això. De fet, quant més senzill, més bonic sol quedar. Si a la teva parella li agrada alguna cosa en concret, fes-lo servir.

Posar la taula en una terrassa a l'estiu, amb la lluna i les estrelles de fons pot ser tremendament romàntic. També a l'interior a l'hivern, amb una llar de foc encesa i música suau. L'ambient és fonamental, i adaptar-se a l'època i l'entorn marcarà la diferència.

Durant el sopar, evitar les interrupcions és fonamental. Parlar de coses divertides, romàntiques, bons records sempre en to optimista, és gratis i dóna molt bon resultat.

Un veritable sopar d'enamorats requereix intimitat. Per això, fer-la a casa o en un lloc apartat en el que es pugui estar a soles tranquil·lament és el d'allò més oportú.