El cinema Las Vegas de Figueres us proposa reviure les aventures de dos films que van marcar una època, Els Goonies i Jurassic Park. Aquestes trepidants pel·lícules tornen a la pantalla més gran de la demarcació de Girona, la Sala 1 Salvador Dalí, després de més de trenta-cinc i vint-i-set anys, respectivament, de la seva estrena.

Els Goonies (títol original The Goonies) és una pel·lícula nord-americana d'aventures de 1985 dirigida per Richard Donner i escrita per Chris Columbus, basada en una història de Steven Spielberg. Va ser produïda per Steven Spielberg, al costat de Donner, Harvey Bernhard, Kathleen Kennedy i Frank Marshall. La pel·lícula relata el viatge d'un grup de nens amics a la recerca d'un tresor perdut, i s'ha convertit en una de les pel·lícules de culte dels anys 1980.

Parc Juràssic -en anglès, Jurassic Park- és una pel·lícula de ciència-ficció i aventures dirigida pel cineasta nord-americà Steven Spielberg i estrenada el 1993. La seva trama està basada en el llibre homònim de Michael Crichton i relata les vivències d'un grup de persones en un parc de diversions amb dinosaures clonats, creat per un filantrop multimilionari i un equip de científics genetistes. Durant una visita d'avaluació abans de la seva obertura a al públic en general, els dinosaures escapen i posen en risc la vida dels qui es troben al parc.