Amb 'Dumbo', 'El Rey Lleón' i 'Aladdín' a punt d'estrenar, Disney segueix treballant en el remake d'un altre dels seus clàssics: Cruella, la història de la dolenta de 101 Dálmatas. Nicole Kidman és l'escollida triada per la Casa del Ratolí per acompanyar la protagonista del film, Emma Stone.

Tal com avança The hastag Show, Kidman seria la primera opció d'una curta llista d'actrius candidates per un dels personatges del film. En concret, el seu paper seria el de 'La Baronesa', antagonista de Cruella i un pilar fonamental en l'ascens de la dolenta de 101 Dálmatas. Altres de les intèrprets que formarien part de la llista són Emma Thompson, Charlize Theron, Julianne Moore i Demi Moore. A més, la direcció passa a mans de Craig Gillespie (Jo, Tonya), reemplaçant Alex Timbers.

La sinopsi oficial del remake protagonitzat per l'oscaritzada Emma Stone és breu però concisa: "Estela (Cruella de Vil) viu als carrers del Londres dels anys setanta amb altres rufians, i veurem els orígens de l'odi visceral que té vers els dàlmates". La mítica vilana obsessionada amb els abrics de pell ja va ser interpretada per Glenn Close el 2010.

Disney farà, per segona vegada en la seva història, una pel·lícula dedicada íntegrament a un personatge malvat de la seva factoria. La primera va ser Angelina Jolie com la dolenta de La bella dorment a Malèfica (2014).

La nova versió de Cruella no té una data d'estrena. Abans, els seguidors de Disney tenen diverses cites a les sales de cinema. La primera és el remake de Dumbo, dirigit per Tim Burton, que veurà la llum el proper 29 de març, mentre que el film de Guy Ritchie, Aladdin, s'estrena el proper 24 de maig. I finalment, el remake d'El Rey León que arribarà a la gran pantalla el pròxim 19 de juliol.