'Moonlight', la cinta de Barry Jenkins nominada a vuit Oscar, arriba aquest divendres als cinemes. El llargmetratge recorre la vida de Chiron en tres episodis: la infància, l'adolescència i la maduresa d'un jove afroamericà que sobreviu a les drogues i trobarà l'amor en llocs inesperats d'un barri de Miami. El cineasta desenvolupa en la cinta un relat complex allunyat dels estereotips. La cartellera també porta 'Cincuenta sombras más oscuras', el segon lliurament de la trilogia basada en la novel·la de l'autora britànica E. L. James, i el film d'animació 'Batman. La pel·lícula Lego', que es podrà veure doblat al català.

'Moonlight'

El llargmetratge aborda la infància, adolescència i maduresa de Chiron, un noi afroamericà que creix en una zona conflictiva de Miami. A mesura que passen els anys, el jove es descobreix a si mateix i troba l'amor a llocs inesperats. En aquesta recerca de la seva pròpia identitat, ha de fer front a la incomprensió de la seva mare (Naomie Harris), als seus propis dimonis personals i a la violència juvenil al barri.

'Cincuenta sombras más oscuras'

Segon lliurament de la triologia que descriu la relació d'una recent graduada Anastacia Steele (Dakota Johnson) i el jove magnat dels negocis Christian Grey (Jamie Dornan), que continua just després del desenllaç de la primera, quan la jove es troba desolada davant del poder que exerceix el misteriós Christian. El magnetisme inicial s'ha transformat en un perillós joc de dominació sexual i, per això, la jove decideix allunyar-se'n i començar de zero.

Basada en la novel·la de 2012, 'Cincuenta sombras más oscuras' de l'autora britànica E. L. James, el nou encarregat de dirigir el film és James Foley ('Seduciendo a un extraño', 'Confidence'). A més dels actors protagonistes, s'incorporen en el repartiment Eric Johnson, Bella Heathcote i Kim Basinger.

'Felices sueños'

Aquesta cinta francoitaliana dirigida per Marco Bellocchio narra la història de la idíl·lica infància de Massimo (Valerio Mastandrea), que es veu truncada als nou anys per la mort de la seva mare. 30 anys més tard, i després de cobrir una guerra com a periodista, Massimo comença a patir atacs de pànic. Mentrestant, es prepara per vendre l'apartament familiar forçat, així, a recordar la seva pèrdua. Elisa (Bérénice Bejo), un compassiva doctora, intentarà ajudar-lo a enfrontar-se amb el seu passat.

'Rings'

Un nou capítol de la franquícia de terror 'The Ring', basada en les pel·lícules de terror japonès 'Ringu'. El llargmetratge, dirigit per F. Javier Gutiérrez, se centra en una jove que, preocupada per la seva parella, decideix ajudar-lo en la recerca d'una obscura subcultura que té com a centre d'atenció una misteriosa cinta de vídeo que, suposadament, mata a l'observador set dies després de veure-la. La jove descobreix, llavors, que hi ha una pel·lícula dins la pel·lícula que ningú havia vist abans.

'Batman. La pel·lícula Lego'

Cinta d'animació dirigida per Chris McKay amb el mateix esperit irreverent i divertit de 'La Lego pel·lícula' (2014) ara és Batman qui ha de lluitar no només amb els criminals de Gotham City, sinó també amb la responsabilitat de criar, ell sol, un nen orfe, Robin.