Cultura i educació

Els joves reflexionen a Figueres sobre la globalització, la precarietat i el poder a l'espectacle «UAP24. Obre els ulls»

El resultat d'aquest projecte educatiu es podrà veure aquest divendres 15 de març al Teatre El Jardí

L'espectacle puja a l'escenari aquest divendres.

L'espectacle puja a l'escenari aquest divendres. / Empordà

Empordà

Empordà

Cent seixanta alumnes de deu instituts de secundària de l'Alt Empordà porten a escena, aquest divendres a les 8 del vespre, l’espectacle UAP24. Obre els ulls, al Teatre de Figueres. Aquest any aborden quatre realitats que ens interpel·len: el consumisme, la precarietat, el domini del poder polític i econòmic, i la recerca de la llibertat. Cadascun d’ells està representat per un cor integrat per quaranta joves de diversos centres. L’espectacle el tancaran tots junts interpretant una cançó conjunta.

Els centres participants enguany són els instituts Alexandre Deulofeu, Narcís Monturiol, Cendrassos i Olivar Gran de Figueres, El Bruel-Empuriabrava de Castelló d’Empúries, l’institut de Vilafant, el Centre Escolar Empordà i Illa de Rodes de Roses, El Pedró de l’Escala i l’institut de Peralada. UAP és dirigit per l’associació UAP-Eduquem per la Pau. A banda de la funció conjunta del vespre, el mateix dia, però al matí, a les 10 i a 2/4 d’1 del migdia, faran dues funcions més.