'Science Needs You!' programa la projecció d'un documental i un espectacle de dansa a Figueres

Per aquest dimecres 25 d'octubre hi ha programada una sessió doble de cine-fòrums als Cat-cinemes

Pel diumenge 29 d’octubre s'ha programat, al Teatre Municipal el Jardí, l’espectacle familiar de dansa "Cometa"

L'espectacle familiar "Cometa" es podrà veure diumenge al Teatre El Jardí de Figueres.

L'espectacle familiar "Cometa" es podrà veure diumenge al Teatre El Jardí de Figueres. / Tristan Pérez-Martín

Emporda.info

Continuen les jornades de divulgació científica Science Needs You!.Per aquesta setmana s'han programat dos actes a Figueres. El primer és la projecció d'un documental amb posterior cinefòrum, mentre que el segon és l'estrena d'un espectacle de dansa. Tots dos esdeveniments aborden la temàtica que vertebra el cicle d'enguany: Les fonts d’energia del futur.

En concret, per aquest dimecres 25 d'octubre hi ha programada una sessió doble de cine-fòrums als Cat-cinemes de Figueres amb la projecció del documental Let there be light. La pel·lícula explica el desenvolupament del projecte ITER de fusió atòmica dut a terme al sud de França, el qual té per missió crear una estrella artificial que proporcioni energia neta a la humanitat. Per aquest acte es compta amb el suport del Cineclub Diòptria. Pel que fa als horaris, a les 11 del matí es farà una sessió adreçada a estudiants dels IES de l’Alt Empordà conduïda pel físic teòric i director de l’observatori d’Albanyà Pau Bosch. I a les 20.30 hores, es farà un segon passi, aquest obert al públic general, en què també participarà Pau Bosch en un cinefòrum posterior a la projecció.

Així mateix, pel diumenge 29 d’octubre s'ha programat, al Teatre Municipal el Jardí, a les 18 hores, l’espectacle familiar (de 6 a 10 anys) de dansa Cometa, de la ballarina i coreògrafa Roser López Espinosa. Es tracta d'una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-nos de la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i l'empatia. 

SNY-Science Needs You!’ (la Ciència us necessita!) és un esdeveniment de divulgació científica promogut per l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) que compta amb el patrocini de diversos ens i entitats comarcals.