Els focs d'artifici i el ball posaven punt i final, aquest diumenge a Riells, a la Festa Major de l'Escala 2022, una de les edicions amb un major volum de públic.

La cinquantena d'activitats programades han reunit a més de 30.000 persones, segons el càlcul de la Comissió de Festes i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Escala, que han valorat molt positivament aquesta edició després de dos anys marcats per la pandèmia.

Pràcticament, totes les activitats han reunit un gran nombre de participants i públic. Un clar exemple van ser ahir els focs i el ball de final de Festa amb Banda Neon, que aquest any es feien a la zona de la platja de Riells i van obtenir una gran resposta per part del públic.

També ha estat multitudinari aquest any l'espectacle de drons que es va fer dijous o les nits de Barrakes. Espectacles infantils, els concerts i balls (amb la Selvatana i la Chatta), el pregó d'Antoni Bassas, el tobogan aquàtic gegant, la travessa de natació o el concert de Northern Cellos han estat també actes amb gran participació.