Roses acollirà dissabte 16 d'abril la segona edició de la Roses Free Battle. A partir de les 17 h, el Teatre Municipal serà escenari d’aquest esdeveniment, en el qual participaran joves de tota la província de Girona. Les entrades per assistir com a públic són gratuïtes, amb reserva prèvia a rosescultura.cat. També es retransmetrà en streaming.

La batalla està organitzada pel grup de joves "Roses Free Style" i compta amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses. L’activitat s’emmarca en la programació del Mes de Paraules que té lloc a Roses fins al dia 23 d’abril, i consisteix en un combat de rap on els participants hauran d’enfrontar-se entre ells en batalles de rimes improvisades.

Verònica Medina Flores, regidora de Joventut de Roses, valora molt positivament la continuïtat de l’activitat i agraeix al grup de joves Roses Free Style "la bona organització de l’acte, que permet demostrar a tot el jovent participant el seu talent. Desitgem Desitgem que el 16 d'abril el nostre Teatre Municipal s'ompli de rimes, música i bones energies per continuar promovent l'Art Urbà Juvenil".