Una seixantena de joves de Vilamalla i pobles de l´entorn, d´entre 11 i 17 anys, així com alguns adults, estan ultimant els darrers detalls de la setena edició del Pavelló del Pànic de Vilamalla que se celebra el dissabte 10 de novembre al pavelló municipal del poble. Enguany, la proposta terrorífica, que anirà precedida per una donació voluntària de sang i diferents espectacles de música, ball i foc, està dedicada «al pas del temps» i cadascuna de les sales serà un viatge per diferents èpoques històriques.

Des de finals de l´estiu que els joves estan treballant intensament en el Pavelló, una proposta que cada any atrau centenars de visitant. Com explica el dinamitzador juvenil del pavelló municipal, Marc Esquadra, «la majoria de joves venen molt motivats, aquesta és una bona manera perquè no estiguin sempre al carrer». De fet, els preparatius del Pavelló els potencia la creativitat, ja que per elaborar la decoració i els efectes especials del Pavelló treballen amb materials reciclats.

Com cada any, els joves han elaborat un curt per promoure el Pavelló que ja es projecta, amb èxit, per les xarxes socials. De fet, per promoure´l una mica més aquest dissabte, un grupet, disfressats i maquillats de forma professional, es passejaran pels car­rers de Figueres. El preu de les entrades és de 3 euros i aviat es podran adquirir anticipadament.