La ballarina Svetlana Zakharova debuta aquest dilluns a Catalunya amb l´espectacle 'Amore'. L'escenari escollit serà l´Auditori Parc del Castell de Peralada.

La deessa de la dansa arriba per primera vegada al Festival acompanyada per algunes de les estrelles del Bolxoi, teatre on és la primera ballarina, a més de ser l´estrella del Ballet del Teatro alla Scala. Zakharova engrandeix tot allò que balla. Per aquest motiu, molts coreògrafs s´afanen per treballar amb ella, sent conscients que la seva creació quedarà amplificada en el moment que sigui interpretada per l´estrella russa del moment.

Per aquest espectacle, la ballarina russa ha encarregat a tres coreògrafs de fama mundial que creïn una obra que li permeti experimentar al mateix temps amb el contemporani i el clàssic. Un programa fet a mida per aquesta top de la dansa. Acompanyada per algunes de les estrelles més brillants del Teatre Bolxoi, com ara Mikhail Lobukhin, Denis Rodkin o Denis Savin i també pel coreògraf i ballarí Patrick de Bana, començarà la nit amb la coreografia Francesca da Rimini, del coreògraf ucranià, Yury Yarushnikov i escenografia de Maria Tregubova. Com a resultat, una delícia de lirisme i fons romàntic de 30 minuts amb música de Txaikovski . A la segona part, continua el programa amb Rain Before It Falls, amb música de Bach i coreografia del holandés Patrick de Bana, i tancarà la nit Strokes Through The Tail, amb coreografia de Marguerite Donlon i música de Mozart, on l´aclamada ballarina russa estarà acompanyada per cinc homes i un punt d´humor.

Zakharova va crear 'Amore' amb l´idea de fer un gran projecte on pogués interpretar diferents tipus de coreografia en tres ballets diferents. Els tres ballets que formen l´espectacle tenen en comú que parlen de l´amor. La d´aquest dilluns serà la nit perfecte per enamorar-se d´aquesta estrella indiscutible, del seu 'Amore' i de la dansa en majúscules.