Rosario és la primera artista confirmada per a la propera edició del Festival de Cadaqués. Actuarà el proper 15 d'agost a Sa Conca, un dels escenaris emblemàtics del festival. Les entrades ja están a la venda a través de http://www.festivalcadaques.com

La 46 edició del Festival de Música de Cadaqués tindrà lloc del 4 al 15 d'agost. Rosario hi presentarà el seu últim disc ´Gloria a ti', en un concert a la cala de Sa Conca, a les 21.00 hores, des de 45 euros el preu de l'entrada.

Rosario Flores no necessita presentació. La filla petita d'Antonio González El Pescaílla i Lola Flores, germana de Lolita i d'Antonio Flores, té prou art en els seus gens com per convertir en màgic tot el que toca.

Àgil i temperamental, incombustible força de la natura que deixa empremta en cadascuna de les seves empremtes, torna amb la seva macro banda comandada per Fernando Illán; estendard de la rumba com gairebé ningú i capaç de donar el to flamenc al pop, al rock, el soul, el funky, el blues, la bossa nova o velles balades que sonen a noves en la seva veu. Rosario és nervi, energia, feeling felí i tot el que la fa única en la seva espècie. En gairebé les dues hores que dura el concert, amb nous i vells èxits, amb aromes de soul, r&b i arrels flamenques, farà aixecar la platea i demostrarà que, tot i el pas del temps, segueix emocionant i contagiant el seu duende amb una posada en escena explosiva.

Aquest any Rosario va actuar a Sons del Món, omplint la Ciutadella de Roses. L'estiu que ve ho farà a Sa Conca, un lloc emblemàtic i consolidat del festival.