L´elecció de nova pubilla i hereu de Cadaqué és un dels actes destacats del programa de la festa major que té lloc aquest cap de setmana. L'elecció es fa després d'un dinar popular, aquest diumenge, i s'amenitza amb una cantada de la coral de la gent gran Art i Joia, al pavelló municipal. L´acte serveix per mantenir les tradicions del poble ben vives i enllaça amb el ball de tarda a càrrec de l´orquestra Gerunda.

Aquest dissabte, a més, durant tot el dia al Passeig, es pot gaudir amb una Mostra d´Art. A la Societat, a les 11, s´organitza un concurs de dibuix de Nadal dirigit a infants fins a 12 anys, mentre que a la nit, al pavelló, les quines seran les protagonistes, en aquesta ocasió a càrrec de la UE Cadaqués.

Diumenge, darrer dia de la festa, el Passeig acull una fira de brocanters durant tota la jornada. A les 2, la cita serà al pavelló on es farà el tradicional dinar de germanor. El preu de l´entrada és de 15 euros i inclou el dinar, un plat de ceràmica i la donació d´1 euro a la Marató.