La periodista Rosa Maria Calaf (Barcelona, 1945) serà protagonista aquest dilluns a les set de la tarda, a la Sala La Cate de Figueres d'una xerrada-col·loqui en el marc del cicle Dones al dia, amb l'assistència de la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Fina Surina.

Rosa Maria Calaf, dona periodista i compromesa, que fou corresponsal de Televisión Española a Estats Units i Asia, entre d'altres destinacions, protagonitza aquesta activitat dirigida bàsicament a dones emprenedores, empresàries i professionals i on parlarà de la seva dilatada trajectòria.

Fina Saurina representarà l'Institut Català de les Dones que organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l´equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l´agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.