Castell de Peralada presenta el proper diumenge 16 d'agost l'espectacle 'Piaf, The Show'. Inspirat en la pel·lícula 'La Môme' „guanyadora de dos Òscar, un Globus d'Or i quatre BAFTA- Peralada vol així sumar-se als actes de celebració oficial del centenari del naixement d'Edith Piaf „que acabaran el desembre a París„ amb aquest espectacle que explica la vida i carrera de la immortal cantant francesa en la increïble veu d'Anne Carrere.

Els espectadors podran gaudir d'imatges inèdites de la intèrpret d'himnes com 'La Vie en Rose' o 'Je ne regrette rien', en un seguit d'audiovisuals sobre la vida i obra de la cantant i dels seus contemporanis. 'Piaf! The Show' proposa un viatge per la fascinant vida de Piaf de l'humil barri de París on va néixer als escenaris on va convertir-se en una llegenda viva amb un transfons històric apassionant: la convulsa Europa dels anys 30 als anys 60 i el París bohemi de després de la Segona Guerra Mundial.

Anne Carrere: 'l'esperit de Piaf!'

La veritable protagonista del show és Anne Carrere (1985, Toulon. França) que arriba a Peralada acompanyada de quatre músics per posar-se a la pell d'Edith Piaf, després de que la seva veu i carisma captivessin el productor Gil Marsalla. El seu talent es veu corroborat per Germaine Ricord, amiga i confident d'Edith Piaf, que assenyala la semblança entre totes dues cantants.

Amb estudis de teoria musical, flauta i piano, als 12 anys va començar a donar classes de veu amb Daniel Bastian i formació teatral amb Didier Biosca. Combina una rigorosa formació artística amb els seus estudis fins que obté una llicenciatura literària. Després munta la seva primera banda i arrenca la seva carrera damunt dels escenaris. Amb aquest background, la seva capacitat creativa i una veu que calca la de Piaf, Carrere porta al Tívoli un espectacle inoblidable.

El preu de l'espectacle es de 40€ i del sopar a la Parrilla davant del Castell i l'espectacle és de 75 €, ja sigui abans o després de l'espectacle.