Milers de persones han passat per la platja que Dizaina ha creat per la quarta edició del mercat de dissenyadors independents de les comarques gironines a la Rambla de Figueres.

Dizaina ha captivat a visitants i expositors amb la originalitat de la decoració d'enguany. El nombres d'estands ha augmentat fins a 48, augmentant l'oferta i varietat de productes. La gran carpa de tallers ha mantingut el gran nombre de participants amb propostes originals per grans i petits.

Expositors i visitants han valorat la fira amb un excel.lent pel que fa a dinamització de l'espai i selecció de productes. Cal destacar l'ambient festiu que s'ha respirat durant tota la jornada.

Els padrins de l'edició d'enguany han destacat la consolidació del "projecte Dizaina". Els apadrinaments han estat els següents:

El premi Dizaina al millor expositor ha estat per Nobale.

Les xarxes socials han estat més actives que mai amb publicacions de participants i expositors. L'Associació Grup Iris s'ha mostrat molt satisfeta per participar en l'acció solidaria d'enguany. Les marques que han exposat a Dizaina han donat un producte per poder arribar a formar tres lots de disseny que s'han sortejat al vespre. S'han venut cap a 600 butlletes i l'associació ha pogut també promocionar-se i vendre merchandising del Grup Iris.

L'organitzacio valora l'edició d'enguany com un èxit rotund, marcant un punt diferencial en la trajectòria del projecte Dizaina