Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El concessionari Interdiesel presenta el nou Nissan Qashqai

Aquest dimecres arriba la tercera generació del crossover més venut dels darrers catorze anys en el mercat espanyol

El concessionari Interdiesel presenta el nou Nissan QashqaiNISSAN

El nou Nissan Qashqai visita Figueres. Aquest model supervendes de Nissan, en la seva tercera generació, estarà a disposició de tot el públic el 19 de maig alconcessionari Interdiesel. Un total de 47 províncies de tota la geografia espanyola acullen la gira del crossover més venut a l'estat durant els últims 14 anys, en la seva tercera generació, més connectat, més digitalitzat i més electrificat.

Aquesta gira que va començar l'11 de març passat i s'allargarà fins al 3 de juliol vinent, porta el nou Nissan Qashqai de gira per la península i les illes, de manera que el consumidor podrà observar de primera mà el nou model de la marca.

A Espanya, en 14 anys, s'han venut més de 325.000 unitats i el Nissan Qashqai ha aconseguit ser líder del segment crossover durant tots aquests anys de temps de manera consecutiva.

Per a aquesta nova versió, Nissan ha conservat els principis rectors que han impulsat el concepte, el disseny i el desenvolupament de les dues generacions anteriors del Qashqai: disseny elegant, carrosseria millorada i motorització eficient, tot això combinat amb una gran qualitat i una experiència de conducció digna d'un segment superior. Gràcies a la nova plataforma CMF-C de l'Aliança, una mostra d'enginyeria avançada, innovació i tecnologia punta, el nou Qashqai tornarà a pujar el llistó del segment crossover i els clients podran gaudir d'aquests atributs.

Prem per veure més contingut per a tu