El nou Nissan Qashqai visita Figueres. Aquest model supervendes de Nissan, en la seva tercera generació, estarà a disposició de tot el públic el 19 de maig al concessionari Interdiesel. Un total de 47 províncies de tota la geografia espanyola acullen la gira del crossover més venut a l'estat durant els últims 14 anys, en la seva tercera generació, més connectat, més digitalitzat i més electrificat.

Aquesta gira que va començar l'11 de març passat i s'allargarà fins al 3 de juliol vinent, porta el nou Nissan Qashqai de gira per la península i les illes, de manera que el consumidor podrà observar de primera mà el nou model de la marca.

A Espanya, en 14 anys, s'han venut més de 325.000 unitats i el Nissan Qashqai ha aconseguit ser líder del segment crossover durant tots aquests anys de temps de manera consecutiva.

Per a aquesta nova versió, Nissan ha conservat els principis rectors que han impulsat el concepte, el disseny i el desenvolupament de les dues generacions anteriors del Qashqai: disseny elegant, carrosseria millorada i motorització eficient, tot això combinat amb una gran qualitat i una experiència de conducció digna d'un segment superior. Gràcies a la nova plataforma CMF-C de l'Aliança, una mostra d'enginyeria avançada, innovació i tecnologia punta, el nou Qashqai tornarà a pujar el llistó del segment crossover i els clients podran gaudir d'aquests atributs.