Segueix-nos a les xarxes socials:

Madrid

Fiat guardona Garatge Sala com a millor concessionari del 2019

El seu gerent, Daniel Sala, ha recollit el premi de mans del director de la marca, Alejandro Noriega

Fiat guardona Garatge Sala com a millor concessionari del 2019FIAT

Durant la recent convenció anual de concessionaris de Fiat, el director de la marca, Alejandro Noriega, va fer entrega del guardó al millor concessionari Fiat del 2019 a Daniel Sala, gerent de Garatge Sala, empresa fundada per Joaquim Sala a Figueres i amb seu a Santa Llogaia d'Àlguema.

Durant la convenció que es va celebrar a Madrid, es va destacar la professionalitat i excel·lent tracte al client que es dispensa des de tots els departaments del concessionari,tanten l'apartat comercial, en el servei de taller i recanvis.

No és el primer cop que Garatge Sala rep aquest guardó, tot i això el seu gerent va destacar "la motivació que tenim sempre per oferir un tracte excel·lent als nostres clients i que es veu recompensada amb guardons com aquest, i més en un mercat tan competitiu com el nostre".

Garatge Sala va iniciar el seu camí a començaments dels anys setanta a Figueres, i des de llavors ha anat ampliant la seva oferta de vehicles i servei. Actualment és el concessionari oficial de Fiat, Alfa Romeo, Abarth i Jeep. Aquest bagatge i la fidelització dels seus clients els permet afrontar els canvis que està experimentant el mercat de l'automòbil actualment, amb moltes ganes de "seguir donant un servei excel·lent, i assessorant elsnostres clients amb el cotxe que més els hi convé segons les seves necessitats i tenint en compte els canvis que s'estan produint en el nostre entorn", segons Daniel Sala.

Prem per veure més contingut per a tu