Durant la recent convenció anual de concessionaris de Fiat, el director de la marca, Alejandro Noriega, va fer entrega del guardó al millor concessionari Fiat del 2019 a Daniel Sala, gerent de Garatge Sala, empresa fundada per Joaquim Sala a Figueres i amb seu a Santa Llogaia d'Àlguema.

Durant la convenció que es va celebrar a Madrid, es va destacar la professionalitat i excel·lent tracte al client que es dispensa des de tots els departaments del concessionari,tanten l'apartat comercial, en el servei de taller i recanvis.

No és el primer cop que Garatge Sala rep aquest guardó, tot i això el seu gerent va destacar "la motivació que tenim sempre per oferir un tracte excel·lent als nostres clients i que es veu recompensada amb guardons com aquest, i més en un mercat tan competitiu com el nostre".

Garatge Sala va iniciar el seu camí a començaments dels anys setanta a Figueres, i des de llavors ha anat ampliant la seva oferta de vehicles i servei. Actualment és el concessionari oficial de Fiat, Alfa Romeo, Abarth i Jeep. Aquest bagatge i la fidelització dels seus clients els permet afrontar els canvis que està experimentant el mercat de l'automòbil actualment, amb moltes ganes de "seguir donant un servei excel·lent, i assessorant elsnostres clients amb el cotxe que més els hi convé segons les seves necessitats i tenint en compte els canvis que s'estan produint en el nostre entorn", segons Daniel Sala.