Una baralla entre una passatgera i el conductor va ser la causa de l'accident d'autobús succeït el passat cap de setmana a la ciutat xinesa de Chongqing, en què van morir 15 persones, després que el vehicle es precipités des d'un pont al riu Iang-Tsé.

La premsa local ha publicat aquest divendres unes dures imatges en què apareix una dona que, després de presumptament haver-se passat de parada, crida i colpeja al conductor, qui li torna els cops i perd el control del vehicle. Instants després, s'observa el xoc i les imatges es fonen a negre, entre crits dels viatgers.

En un altre vídeo que acompanya el primer es veuen imatges del mateix moment gravades des de l'exterior i s'aprecia com l'autobús envaeix el carril contrari, xoca contra un cotxe i continua la seva trajectòria cap al mur de contenció del pont.

L'autobús, en què viatjaven 15 passatgers, va acabar enfonsant-se en el riu Iang-Tsé, el més llarg de la Xina, al voltant de les 10.00 hores locals de diumenge passat a l'altura del districte de Wanzhou a Chongqing. Després de diversos dies de recerca dels equips de salvament van trobar l'autobús enfonsat a 71 metres sota l'aigua i a 28 metres del pont on va ocórrer l'accident.

Finalment van aconseguir treure el vehicle de l'aigua i fins al moment han estat rescatats 13 cossos sense vida, ja que l'escassa visibilitat a la zona ha complicat les tasques.