L'aeroport de Berlín Schönefeld va viure aquest dimarts una situació insòlita. El personal va evacuar la terminal D després de confondre una joguina sexual amb un artefacte explosiu a través de la màquina de raigs X.

Va ser el departament de comunicació de l'aeroport que va confirmar a través de les xarxes socials que havien tancat la terminal per comprovar un equipatge sospitós. Però el desenllaç del succés va ser d'allò més inesperat: no era cap bomba, sinó el vibrador d'un passatger.

Així ho va confirmar l'home, que ha preferit romandre en l'anonimat, a RT: "Em vaig acostar a un oficial de policia i li vaig dir que havia de revisar la meva bossa. Em va preguntar el meu nom i em va demanar el passaport. Després va parlar per la seva ràdio i diversos policies em van apuntar amb les seves armes automàtiques ".

La situació es va tornar encara més surrealista per al passatger, que va assegurar que el van portar a una altra àrea i va veure com un membre de l'esquadró d'artefactes explosius s'acostava lentament a la seva bossa totalment protegit amb un equip especial.

"Després de 60 tensos minuts l'agent es va donar la volta rient. La granada de mà era en realitat un vibrador que la meva xicota i jo havíem comprat dues setmanes abans", va explicar.