23 de abril de 2021
23.04.2021
L'Empordà

Llagostera consulta a les escoles els parcs i jardins que volen arreglar el 2021

Es fa a través d'un procés participatiu, dirigit a l'alumnat dels centres del municipi i que es repetirà l'any que ve

23.04.2021 | 06:30
Llagostera consulta a les escoles els parcs i jardins que volen arreglar el 2021

Les àrees responsables d'Educació i Manteniment de Parcs i Mobiliari Urbà de l'Ajuntament de Llagostera han engegat un procés participatiu amb les escoles del municipi per decidir quins parcs i jardins s'arreglaran durant aquest any 2021.

D'aquesta manera, l'alumnat de les escoles podrà prioritzar quins parcs del poble s'arreglen primer, una acció que podran repetir l'any que ve a través del Consell d'Infants.

Elecció entre tres blocs

Entre els parcs i jardins que necessiten arranjaments, els joves poden escollir una opció entre els següents blocs: el Parc de la Torre, el Parc de l'Estació o el de la plaça Catalunya; el del Cementiri, el del carrer Maiena, el del carrer Lacustària/del Fred i el del carrer Mas Sec; o el Parc de l'Elefant i la tirolina, l'ubicat al costat de l'àrea per gossos i el del carrer puig del General.

Visitar-los abans d'escollir

Les regidores Silvia Fà i Glòria Malagón, van animar els nens i nenes de les escoles a visitar els diferents parcs i veure a quins d'ells s'han de prioritzar les accions de reparació i manteniment.

Per fer-ho s'ha editat un vídeo que es visualitzarà a les aules i s'ha preparat un formulari amb una fotografia de cada parc juntament amb el cost de l'actuació a realitzar-hi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook