Un incendi

Les flames s'han originat en una plaça tancada i ha cremat un cotxe i pintures. Ningú ha resultat ferit malgrat l'ensurt.

Els efectius d'emergència han rebut l'avís quan passaven 21 minuts de la una de la matinada que sortia fum d'un aparcament del número 59 del Passeig de Països Catalans.

Els Bombers s'han desplaçat fins al lloc amb vuit dotacions i també, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el SEM.

El foc s'ha originat en una plaça d'aparcament tancada del nivell -1 de l'aparcament comunitari. Arran del tancament de la plaça, amb una porta de garatge. Els Bombers han hagut de serrar-la i posteriorment, han procedit a l'extinció de l'incendi.

Ha cremat totalment el vehicle que hi havia en aquest punt del pàrquing i també pintures que hi havia emmagatzemades en aquest garatge.

Aquest aparcament compta en aquesta planta amb una trentena més de places, també tancades, que com a molt, segons els Bombers, han patit afectacions pel fum. Ja que les flames no han anat més enllà.

Mentre apagaven l'incendi, la Policia Local ha procedit al confinament dels veïns dels edificis que comparteixen aquest aparcament, que en són tres.

Cap a les quatre de la matinada, veïns han pogut sortir pel seu propi peu dels habitatges. Però, s'ha decidit, segons Bombers, s'ha decidit desallotjar de forma preventiva una quarantena de persones de l'edifici més proper a la plaça sinistrada.

Finalment, els Bombers han executat tasques de ventilació a les caixes d'escala dels blocs de pisos afectats pel fum que hi havia. Tot i això, segons Bombers, no hi ha hagut afectacions als habitatges.

Només ha cremat la plaça d'aparcament i les pintures.