La Policia Municipal de Girona va detenir la nit de dimarts dues persones per intentar robar en almenys dos pisos del barri de Santa Eugènia. Els detinguts tenen 41 i 46 anys.

Els fets van passar cap a tres quarts de dotze de la nit, quan la central va rebre una trucada que alertava d'un possible robatori. Un patrulla s'hi va desplaçar i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van saber que un home i un dona estaven voltant pel carrer amb una actitud sospitosa. Els sospitosos duien estris a les mans i s'aturaven en alguns dels habitatges amb gestos. Gràcies a la descripció facilitada pels veïns, els agents van poder localitzar els dos sospitosos i van procedir a escorcollar-los.

Nombrosos antecedents

Durant l'escorcoll van comprovar que la dona duia, dins d'una bossa de mà, un cisell, unes alicates i un tornavís i l'home portava amagada a l'esquena una pota de cabra.

Posteriorment, els agents van comprovar que les portes de dos pisos tenien senyals d'haver estat forçades. La policia els va detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa. Tots dos tenen nombrosos antecedents per fets similars.