L'empresa Residus Auladell de Sarrià de Ter ha cremat avui per tercera vegada en poc més d'un mes. Els bombers han rebut l'avís a les 18.39 h i a les 19.14 h s'hi havien dirigit set dotacions, mentre quatre més en vigilaven el perímetre. L'incendi s'ha produït a l'exterior de les naus, on es cremaven unes bales de paper. Segons ha informat el cos d'emergència, no hi va hagut ferits i el foc no s'ha escampat a l'interior de la nau, on els bombers també han fet una roda de reconeixement.

L'incendi a la nau de l'empresa Auladell, al carrer Josep Flores de Sarrià de Ter, és el tercer que pateix l'empresa en poques setmanes de diferència. El 22 de maig va cremar la nau que Auladell té a la carretera d'accés a Girona. El foc va destruir gran part de les instal·lacions afectades, va obligar a confinar els veïns i a desallotjar un bloc de pisos proper. Més de trenta dotacions de bombers van treballar en l'extinció.

El 6 de juny es van cremar una pila de residus acumulats a la nau del carrer Josep Flores, a la mateixa on ahir van cremar les bales. Es tractava d'una nau diferent de la que va cremar durant tota la nit del 22 de maig i el foc va provocar també el desallotjament d'un bloc de pisos d'un carrer proper.

Els plàstics van provocar una intensa columna de fum, cosa que va fer que l'alcalde demanés als veïns que tanquessin les finestres. Com que el record de l'últim incendi era molt viu, va haver-hi reaccions de protesta a les xarxes socials. En l'incendi hi van treballar cinc dotacions de bombers, que en poca estona van tenir el foc controlat, tot i que van estar-s'hi tota la tarda perquè no revifés.