03 de novembre de 2019
03.11.2019
L'Empordà
FIRES DE GIRONA

Girona viu la jornada més multitudinària de les Fires

Una gentada recorre els carrers del centre històric per visitar les fires de pintura, alimentació, artesans i brocanters

03.11.2019 | 06:30
Girona viu la jornada més multitudinària de les Fires

Les fires de pintura, alimentació, artesans i brocanters ha portat una gentada als carrers del Barri Vell i del centre de Girona des de primera hora del matí. I és que les Fires de Girona viuen per Tot Sants un dels dies de més públic al carrer. En ser un dia festiu, nombroses famílies d'arreu de les comarques gironines s'acosten a la ciutat per gaudir de la festa major de Girona.

El Parc del Migdia també ha estat un dels punts concorreguts de la jornada. A partir de les 12, el grup Ramonets ha fet ballar els més petits i petites; i després ha arribat el torn del grup gironí President Xai, que ha ofert el seu repertori d'ska, reggae, rock i ritmes llatins.

Concert al Parc del Migdia | Foto: Ajuntament de Girona

També al migdia, la plaça Calbet i Rubalcaba ha acollit el 79è Concurs de colles sardanistes de Girona del GEiEG i final del campionat de Catalunya.

Algunes de les activitats més destacades de la tarda-vespre han estat són els concerts de la plaça de Sant Pere, on s'ha reunit de nou el combatiu grup gironí Tipuaixí, o la pujada d'un pilar de 4 a les escales de la Catedral a càrrec dels Marrecs de Salt. Així l'hem vist en directe:

La Drakofarra i el Corre-Xuixos, que havien de començar a les 22 h al costat de la Catedral de Girona han posat fi a les actvitats de la jornada


Consulta tota la programació aquí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook