L'Ajuntament de Girona ha obert recentment la convocatòria per seleccionar els projectes que formaran part de la 65a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc a la ciutat del 9 al 17 de maig del 2020. És a partir d'aquí que el consistori tria les propostes que considera més adients i les va seleccionant per els espais que considera més idonis.

Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais ja estan obertes a través de la seu electrònica de l'Ajuntament i es tancaran el 30 de novembre.

Aquest any s'ha afegit un criteri nou a l'hora de puntuar els projectes i es valorar l'ús de planta reutilitzable en la creativitat. «L'objectiu és afavorir l'aprofitament de les plantes i les flors, moltes de les quals es destinen a replantar jardins i equipaments de la ciutat un cop acabat Girona, Temps de Flors. La sostenibilitat ha de ser cada cop més un aspecte important a tenir en compte en totes les accions que es portin a terme des de l'Ajuntament», ha ressaltat la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana Yanes.