L'Ajuntament de Girona ha començat avui les actuacions per millorar la pavimentació de diversos carrers. En total, es treballarà sobre onze vies de la ciutat i les obres d'asfaltatge s'allargaran fins al mes de juny. En total, els treballs tenen un cost de 425.887 euros i han estat adjudicats a l'empresa Construccions Rubau SA.

"Aquesta és una actuació que es porta a terme cada any dins de les inversions per al manteniment i millora de la calçada de la ciutat", explica el consistori en un comunicat. En una primera fase, fins a Setmana Santa, s'actuarà sobre quatre zones.

La primera és el carrer José Canalejas on es reposarà l'asfalt i es pintaran marques viàries noves. Uns treballs que es duran a terme entre avui i demà. Aquesta setmana també es treballarà en el carrer d'Àngela Bivern, arreglant els laterals de la via, reparant els flonjalls i els sots, reposant l'asfalt i pintant marques viàries noves.

Aquest dijous s'actuarà sobre el carrer de la Torre de Sant Joan, entre els números 27 i 35. Allà es reposarà l'asfalt i es pintaran marques viàries. El mateix es farà divendres en el tram entre els números 15 i 45 del carrer del Mas Jardí, on, a més, es repararan flonjalls i sots.

Després de Setmana Santa, en una segona fase, es faran reparacions del ferm i reforços asfàltics al carrer de Santiago Rusiñol (entre els números 1 i 30); al carrer de Josep Maria Prat i Roca (a l'altura del número 8); a l'avinguda de Josep Tarradellas i Joan (tram entre la plaça de Perpinyà i el carrer d'Antoni Varés); al carrer de Pedret; al carrer de Sant Joan Bosco; a la zona dels carrers de Francesc Artau, de Narcís Monturiol i de l'avinguda de Sant Narcís, i al carrer del Cor de Maria, on es repararan els passos de vianants.