18 de gener de 2019
18.01.2019

Ja és coneix el número guanyador del sorteig de Girona 10

38.552 persones optaven a aconseguir una nit d'hotel gratuïtament, entrades d'espectacles culturals i per veure un partit del Girona FC

18.01.2019 | 06:30
Ja és coneix el número guanyador del sorteig de Girona 10

El número guanyador del sorteig de Girona 10 per aconseguir una nit d'hotel gratuïta és el 1.759. Des d'avui, i al llarg de 72 hores, els guanyadors rebran un correu electrònic notificant-los el premi i els afortunats tindran fins el dilluns per confirmar la seva plaça. En cas que algú no confirmi la seva reserva, es cancel·larà automàticament. Aquest any fins a 38.552 persones optaven al premi i hi havia en joc 64 habitacions dobles a una quinzena d'hotels, 166 entrades de teatre i algunes entrades per anar a veure el Girona FC. El sorteig s'ha fet aquest dijous al migdia a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis. El Girona 10 d'enguany es farà durant el cap de setmana del 25, 26 i 27 de gener.

En aquesta vuitena edició, se sortejaran 128 places hoteleres (64 habitacions dobles) de quinze establiments i 166 entrades d'espectacles del Teatre Municipal de Girona i entrades i obsequis del Girona FC. És el primer any que el club esportiu se suma a la campanya amb el sorteig de cinc packs 'Orgull gironí', una samarreta firmada per tots els jugadors, una entrada doble per al partir Girona F.C- F.C Barcelona i cinc entrades dobles per al partit Girona F.C.- Osca.
Per participar en el sorteig, cal inscriure's des d'avui i fins el pròxim 17 de gener al web del Girona10. El sorteig es farà el mateix 17 de gener a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis.

Una altra de les novetats és que s'amplien el nombre de visites guiades i s'incorporen rutes com 'Comerços emblemàtics', 'Convents i monestirs', entre d'altres per a l'últim cap de setmana de gener. També s'oferirà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa GironaMuseus i als monuments de la ciutat.

Durant aquell cap de setmana també es podran comprar entrades a 10 euros de diferents espectacles de l'Auditori de Girona, el Teatre Municipal, el partit Girona F.C- Osca, el Girona Comedy Festival i el Festival Internacional del Circ Elefant d'Or.

D'altra banda, els comerços, restaurants i establiments oferiran també promocions i descomptes especials. Una trentena de restaurants oferiran menús a 10 euros (cal fer la inscripció directament als restaurants) i quatre locals més amb aperitius per el mateix import.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana i el president de l'associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, ha presentat els detalls de la campanya que organitzen de forma conjunta. Madrenas ha destacat que el Girona10 segueix la línia d'atraure turisme familiar i cultural de qualitat més que no pas captar "el màxim" nombre de visitants per aquells de dies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook