El Lleuresport, el Parc Infantil i Juvenil de Nadal de Girona, va tancar el passat dia 4 de gener convertint-se en una de les activitats més consolidades de la ciutat. Organitzat pel GEiEG, el parc ha rebut la visita de prop d'11.000 persones. «Hem finalitzat la 34a edició amb xifres semblants a les dues edicions anteriors i això certifica que el parc grupista està més que consolidat entre els gironins», explica Cèsar de Tiburcio, director general del GEiEG. Cal destacar, a més, que aquest any l'activitat ha obert una franja horària menys.

El Parc gironí continua essent tot un referent a les comarques gironines. Amb un total de més de 2.500 metres quadrats ha tingut com a novetat l'activitat de connectivitat, les exhibicions de Roller i el taller i exhibició de l'Associació ATAGI amb animals domèstics.

En el Lleuresport no han faltat els tallers de manualitats, llits elàstics, inflables, tirolines, ponts tibetans aeris, tir amb arc, tallers de maquillatge, tallers de robòtica, tallers de Bombers, tallers dels Mossos, taller de danses tradicionals, entre altres, que han fet que els infants i adolescents de 3 a 15 anys, hagin gaudit de valent, els dies d'obertura.