30 de novembre de 2018
30.11.2018

La CUP demana una audiència pública per parlar sobre el subministrament elèctric

La formació reclama que Madrenas doni compte de tots els talls de llum que pateixen diferents barris i que expliqui com es combat la situació

30.11.2018 | 06:30
La CUP recorda que diferents barris estan patint talls de llum.

La CUP-Crida per Girona demana un espai públic perquè el govern de l'ajuntament expliqui tot els punts de la ciutat on hi ha problemàtiques amb el subministrament elèctric, així com les gestions que s'estan fent amb Endesa.

Aquest matí diferents regidors de la CUP-Crida per Girona han visitat el barri de Font de la Pólvora i s'han entrevistat amb els veïns afectats per les interrupcions de subministrament elèctric que està patint el sector de Girona Est darrerament. Els regidors han alertat un cop més de la gravetat de la situació i han exigit mesures urgents per part del govern gironí davant d'Endesa.

La CUP-Crida per Girona ha recordat que hi ha diversos barris que estan patint problemes d'aquest tipus en els darrers mesos, i per això han reclamat al govern la celebració d'una audiència pública sobre el subministrament energètic a la ciutat, en què l'alcaldessa doni compte de totes les incidències i problemes estructurals que hi ha en diferents barris de la ciutat, i per explicar quines mesures està duent a terme i té previst impulsar per tal de posar remei a la situació.

El partit també ha recordat que a banda dels barris de Girona Est, des de fa dos dies hi ha problemes de subministrament a Montjuïc, i que en els darrers mesos s'han produït talls i incidències a zones com Sant Daniel, Torre Gironella, Germans Sàbat o Sant Narcís, entre d'altres.

Igualment, des de la formació han exigit al govern que, a banda de solucionar la problemàtica relacionada amb el servei que ofereix Endesa, desplegui un pla de mesures encaminades a la sobirania energètica, com pugui ser la promoció de mecanismes per a l'autoabastament per part de la ciutadania, així com l'impuls d'infraestructures energètiques de titularitat municipal, o la priorització d'acords amb entitats cooperatives com ara Som Energia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook