19 de novembre de 2018
19.11.2018

Denuncien l'amo d'una gossa que la policia troba desnutrida a Font de la Pólvora

Detecten 30 comptadors punxats en un nou operatiu contra la defraudació de fluid elèctric al barri

19.11.2018 | 06:30
Denuncien l'amo d'una gossa que la policia troba desnutrida a Font de la Pólvora

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona han fet aquest divendres un nou operatiu contra la defraudació de fluid elèctric al barri de Font de la Pólvora. Durant el dispositiu, però, els agents han localitzat un furgoneta estacionada al carrer i, a dins, hi havia una gossa amb signes evidents de desnutrició i descura. Els agents han donat immediatament aigua a l'animal i la brigada municipal s'ha endut la gossa. Els agents han denunciat el propietari per un delicte de maltractament animal. La Policia Municipal també ha denunciat el propietari de la furgoneta per no tenir la ITV ni assegurança.

L'operatiu policial s'emmarca dins dels dispositius de treball conjunt amb els tècnics d'Endesa que es fa periòdicament per detectar defraudacions de fluid elèctric i altres possibles delictes.

En aquesta ocasió, han fet inspeccions a set edificis on han detectat 30 comptadors punxat per defraudar fluid elèctric i han identificat vuit persones.

Segons informen els cossos policials, els dispositius es continuaran fent per garantir el funcionament de la xarxa elèctrica i la seguretat dels veïns del barri.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook